Doorgaan naar inhoud

Over ons

Waar het begon... De Hogeschool Utrecht

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar van de opleiding is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met vijf medestudenten heeft Marvin toen een serveerplank met 2 inkepingen ontwikkeld om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan. Destijds konden we de inkepingen niet op maat maken, waardoor onze plank maar voor één type sausbakje gebruikt kon worden. Hierdoor werd gedurende het project helaas geen plank verkocht... 

Geen één plank verkocht. Hoe nu verder?

Nadat het project was afgerond heeft Marvin in 2018 het bedrijf Marvin's Borrelplanken opgericht (nu Marvin's BV). Met een plank onder zijn arm, is hij toen tientallen horecazaken in Utrecht afgegaan. Al snel volgde zijn eerste klant, geen restaurant, maar een meubelzaak! 

Hoe kan dat? Toen Marvin langsging bij restaurant Bij Moov, wisten ze hem te vertellen dat de meubelzaak aan de overkant op zoek was naar een Utrechtse borrelplank. De plank moest voorzien worden van een gegraveerde Domtoren. Zo gezegd, zo gedaan! Marvin heeft toen zijn eerste plank verkocht aan Geert Fuhren (links op de foto) van De Koperen Bel.

Koperen Bel (Geert) & Marvin's Maatwerk (Marvin)

Heden: Marvin's BV

Nu werken we met een jong team die razend enthousiast is om dé relatiegeschenkspecialist te worden voor op-maat-gemaakte producten in Europa.

Verzending door Europa

We versturen naar elk Europees land

Bekend van ons maatwerk

Experts op het gebied van hout

Heeft u een vraag?

+31 30 227 04 35

info@marvins.eu